MERSİN / TOROSLAR - Güneykent Şehit Nevzat Mercan İlkokulu

KIYAFET DEĞİŞİKLİĞİ

KIYAFET DEĞİŞİKLİĞİ   YAZLIK KISA KOL   28/1 penye süprem pamuklu kumaştan bordo renkli (Alteks 160) olacaktır. Ôn göğüste okulumuza özel olarak hazırlanan logo bulunacak olup,. Okulumuzun adı yazılcaktır.. Sol kolda omuzun altında yuvarlak hatlarda Türk bayrağı yer alacaktır. Kol uçlarından ve boğazın içinden ince sarı şerit olacaktır.   KIŞLIK   30/1 kompak iki iplik bordo renkli olacak olup, Önünde okulumuza özel olarak tasarlanan logo olacak ve  Okulumuzun adı yazılacaktır. Sol kolda omuz altında yuvarlak hatlarda Türk bayrağı yer alacak olup, İçi sarı renkli şardonlu kapşonlu kanguru cepli sweat (Alteks160) olacaktır..      PANTOLON    İsteğe bağlı olarak yazın camel renkli kapri ya da uzun pantolon olacak, kışın ise camel renkli keten pantolon olacaktır.
Yayın: 09.06.2023 - Güncelleme: 09.06.2023 10:26 - Görüntülenme: 88