MERSİN / TOROSLAR - Güneykent Şehit Nevzat Mercan İlkokulu

Güneykent Şehit Nevzat Mercan İlkokulu

Adres
GÜNEYKENT MAH. FARABİ CAD. OKUL SİTESİ GUNEYKENT ŞEHIT NEVZAT MERCAN ILKOKUL BLOK NO 2 TOROSLAR / MERSİN
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuzda öğretmen temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğini bilsin İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrencinin başarısını arttırmak için öğrenen ve öğretenler birbirine güvenmenin ve dayanışmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışan öğrenciye her türlü imkânı sunarken hiçbir şeyden endişesi olmasın, kendinden emin olsun. İstiyoruz ki... Okulumuzda herkes başarıya, iyiye, güzele ulaşmak için fedakârca, zaman kavramı olmadan çalışsın. İstiyoruz ki... Öğrencilerimiz katılımcı kendini ifade eden bireyler olsun. İstiyoruz ki... Okulumuzda herkes Bayrağını ve Devletini seven, Atatürkçü düşünce yapısına sahip, demokratik, laik ve insan haklarına saygılı bireyler olsun.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına inanan; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, ilişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan, etkili iletişim kurabilen, bilgiyi yorumlayabilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı, kendine güvenen, doğal çevre ile uyum içinde, çağdaş, ilerici bireyler olarak yetiştirmeleri için varız.
07:00-12:00 - 12:20-17:20
KLİMA
MİNİBÜS, OTOBÜS VE TAKSİLERLE ULAŞIM KOLAYLIKLA SAĞLANABİLMEKTEDİR.
GÜNEYKENT MAHALLASİ 7 NOLU SAĞLIK OCAĞI KARŞISINDA BULUNMAKTADIR.
İL MERKEZİNE 6 İLÇE MERKEZİNE 3 KM UZAKLIKTADIR.