MERSİN / TOROSLAR - Güneykent Şehit Nevzat Mercan İlkokulu

Ara

OKUL SAĞLIĞI

Ock

DİSİPLİNLER ARASI ÖĞRETİMLE ANLAMLI ÖĞRENME ERASMUS PROJEMİZİN ERASMUS DAYS TANITIMINDAYIZ.

Ock

11.eTwinning Antalya Ulusal Konferansı'nda "Learning Colors with Coding "eTwinning Projemizin sunumu başarıyla gerçekleştirildi.

Ara

GÜNEYKENT ŞEHİT NEVZAT MERCAN İLKOKULU 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI ÇIKTI.

Haz

"Disiplinler Arası Öğretimle Anlamlı Öğrenme" Erasmus+K101 projemizin İtalya Milano'daki iş başı eğitimi başarılı şekilde tamamlandı. Öğretmenlerimiz farklı disiplinlerin eğitime nasıl entegre edildiğini yerinde inceleme fırsatı buldu.Katılımcı öğretmenlerimiz katılım belgelerini teslim aldı.

May

Dünyanın gelecegini düsünen cocuklar projemizde web2 araclariyla tanistik

May

ANASINIFI ÖĞRETMENİ NEJLA TIĞIL'IN ORTAĞI OLDUĞU Dünyanın geleceğini düşünen çocuklar projemiz iyi orneklerin yer aldigi etwinning Mersin dergisinde yerini aldi